Tiszaferr Üzletberendezés
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Termékeink
Akciók
Referenciák
Kapcsolat
Üzletberendezés, bizsuforgó

             Egyedi display állvány és bútor gyártás!

rukihelyezéshez árubemutatáshoz  elengedhetetlen  eszköz a display állvány, ezért fontos ,hogy termékre szabottan készítsük a gyártó cég színeivel dolgozva és annak arculatát bemutatva feltűnő,de helytakarékos strapabíró állványokat gyártsunk .

-Emellett vállaljuk komplett üzletek gyártását szerelését a kassza pult-tól az állványokon keresztül a fali rendszereken át egészen a próbafülkéig!

-Amiben különbözünk a versenytársainktól ,hogy nem csak nagy darabszámokat vállalunk hanem kis szériás gyártást is megoldunk   (akár 1 db is).

-Ami nagyon lényeges fémipari és faipari szakiskolai végzettségünk és több mint húsz év szakmai tapasztalata segít  minket a vevőorientált munkavégzésben! 

-Megrendelőink észrevétele alapján tudom mondani   "mindig többszörösen megtérül egy jól megtervezett és kivitelezett termék központú tartós display állvány".  

Kérjen ajánlatot:  display.tiszaferr@gmail.com                                                         butor.tiszaferr@gmail.com


 
BLOG..


A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés!

Ahhoz, hogy egy üzlethelyiség népszerűvé váljon, nemcsak a minőségi, gyakran frissülő árukészletre kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem a bolt körülményeire is. Tény, hogy a vevők szívesebben térnek be olyan üzletbe, ahol igényes környezet várja őket. Ezt nagyban befolyásolja az ott található üzletberendezés is.

A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés. Színvonalas, ízléses berendezésekkel garantáltan kellemes és igényes légkört lehet teremteni az üzlethelyiségben, így a vevők szívesebben is térnek be a boltba, hiszen a körülmények szinte bevonzzák őket, és másokat is arra buzdítanak, hogy kövessék a példájukat, így széles vevőkör ismerkedhet meg a boltban található termékekkel. Mindezek alapján nem lehet kérdés, hogy érdemes időt és energiát fordítani arra, hogy a tulajdonosok megleljék a tökéletes üzletberendezést, hiszen ez hosszútávon szolgálja a cég népszerűségét.

Ha Ön még nem tudja, hogy honnan szerezze be igényes üzletberendezését, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


További blog olvasásáért kattintson a szövegre!..... 

Üzletberendezés - Termékeink - Oldaltérkép

HQdesign

KIFLI Studio

In Eglish po slovensky Magyarul