Tiszaferr Üzletberendezés
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Termékeink
Akciók
Referenciák
Kapcsolat
Üzletberendezés, bizsuforgó

             Egyedi display állvány és bútor gyártás!

rukihelyezéshez árubemutatáshoz  elengedhetetlen  eszköz a display állvány, ezért fontos ,hogy termékre szabottan készítsük a gyártó cég színeivel dolgozva és annak arculatát bemutatva feltűnő,de helytakarékos strapabíró állványokat gyártsunk .

-Emellett vállaljuk komplett üzletek gyártását szerelését a kassza pult-tól az állványokon keresztül a fali rendszereken át egészen a próbafülkéig ,igény esetén 3D látványtervezéssel!

-Amiben különbözünk a versenytársainktól ,hogy nem csak nagy darabszámokat vállalunk hanem kis szériás gyártást is megoldunk   (akár 1 db is).

-Ami nagyon lényeges fémipari és faipari szakiskolai végzettségünk és több mint húsz év szakmai tapasztalata segít  minket a vevőorientált munkavégzésben! 

-Megrendelőink észrevétele alapján tudom mondani   "mindig többszörösen megtérül egy jól megtervezett és kivitelezett termék központú tartós display állvány".  

Kérjen ajánlatot:  display.tiszaferr@gmail.com                                                         butor.tiszaferr@gmail.com


 
BLOG..A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés!

Ahhoz, hogy egy üzlethelyiség népszerűvé váljon, nemcsak a minőségi, gyakran frissülő árukészletre kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem a bolt körülményeire is. Tény, hogy a vevők szívesebben térnek be olyan üzletbe, ahol igényes környezet várja őket. Ezt nagyban befolyásolja az ott található üzletberendezés is.

A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés. Színvonalas, ízléses berendezésekkel garantáltan kellemes és igényes légkört lehet teremteni az üzlethelyiségben, így a vevők szívesebben is térnek be a boltba, hiszen a körülmények szinte bevonzzák őket, és másokat is arra buzdítanak, hogy kövessék a példájukat, így széles vevőkör ismerkedhet meg a boltban található termékekkel. Mindezek alapján nem lehet kérdés, hogy érdemes időt és energiát fordítani arra, hogy a tulajdonosok megleljék a tökéletes üzletberendezést, hiszen ez hosszútávon szolgálja a cég népszerűségét.

Ha Ön még nem tudja, hogy honnan szerezze be igényes üzletberendezését, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért fontos a minőségi üzletberendezés?

Üzletet nyit a közeljövőben, vagy felújítást tervez? Netán nincs megelégedve a jelenlegi üzletberendezéssel? Érdemes a különféle elemek beszerzésére elegendő időt és figyelmet fordítani, ugyanis jelentős mértékben ezen múlik a termékeink népszerűsége. Egy átlátható, igényesen berendezett üzletbe szívesen térnek be az emberek, és már messziről felhívhatjuk magunkra a figyelmüket.

Cégvezetőként és eladóként a legfontosabb célunk, hogy elégedett, folyamatosan visszatérő vásárlókat szerezzünk. A termékeink, a kiszolgálás, valamint az üzletberendezés minősége egyaránt meghatározza a forgalmunkat. Ha igényesen kialakított üzlettel és széles árukínálattal várjuk az érdeklődőket, egyre sikeresebbek lehetünk. A polcrendszerek, forgóállványok és áruakasztókgondos elhelyezése nélkülözhetetlen. Ezeket beszerezhetjük akár egy helyről is, így könnyíthetünk dolgunkon, és egyszerűen, költséghatékonyan valósíthatjuk meg az üzletberendezéssel kapcsolatos terveinket.

Különböző típusú és méretű polcrendszerek, forgóállványok, áruakasztók, és egyéb eszközök állnak rendelkezésére a Tiszaferr 2001 Bt. webáruházában. Olyan termékeket kínálunk, amik lehetővé teszik a praktikus, átlátható, esztétikus tárolást. Kis helyiség és nagyobb alapterület esetén egyaránt kiváló megoldásra juthat, ha a nálunk kapható kellékekkel oldja meg az üzletberendezést. Más-más kialakítású és színű pultok, valamint turkáló kosarak, állványok is megrendelhetőek tőlünk. Rendszeresen hirdetünk akciókat, ezért megéri hozzánk többször visszalátogatni. Tekintse meg kínálatunkat, és informálódjon bemutatótermünkről a www.tiszaferr.hu internetes oldalunkon!

Legyen sikeresebb az üzleti életben! Fogadjon egyre több vásárlót, és érjen el elégedettséget! Ne csak a termékek minőségére ügyeljen, hanem az üzletberendezés színvonalára is! Szerezze be tőlünk a szükséges eszközöket, és helyezze el igényesen az áruit! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-325-5735-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a butor.tiszaferr@gmail.com e-mail címünkre!

                             
Bizsuállvány a gyűrűknek is!  

Az ékszereknek szükségük van arra, hogy ízlésesen közszemlére tegyék őket. Talán még jobban, mint a ruháknak, hiszen sok esetben értékes, csillogó, dekoratív darabokról van szó, amiket vétek egy sötét vitrinbe rejteni. Éppen ezért az üzletberendezés egyik alapdarabja a bizsuállvány! Azonban a gyűrűk esetében lehetünk kicsit kreatívabbak, bátran válasszunk például gyűrű tárolására szolgáló festett öntött műanyag kezet!

Egy ilyen kézen jobban érvényesülnek az ékszerek, sokkal inkább észreveszik őket a vásárlók, mint egy üveg vitrinben. Egy ilyen bizsuállványról bátrabban leveszik és felpróbálják az ékszereket, de a kirakatba is kerülhet, hogy a drágább, vagy szebb darabokat reklámozza.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon hagyományos, vagy rendhagyó bizsuállványokat gyűrűkhöz is! A segítségünkkel megteremtheti ékszerei számára a dekoratív kihelyezés lehetőségét, és népszerűbbé teheti termékeit a vásárlók körében! Elérhetőségeinken minden felmerülő kérdésére válaszolunk!
                            
A torzók funkciójáról bővebbenAkik a ruhaiparban tevékenykednek, vagy ruházati boltot vezetnek, azok számára a torzó kifejezés nem ismeretlen, ugyanis szinte minden ruházati termékkel foglalkozó kisebb-nagyobb vállalkozás telephelyén fellelhetőek ezek a praktikus kiegészítők.A torzók olyan próbababa-szerűségek, amelyeknek csak a törzs része áll rendelkezésre, ebből kifolyólag a torzókat főleg felsőruházati termékek, vagy rövid ruhák esetében használják. Erre azért van szükség, mert nem egy póló vagy tunika esetében a vállfák csalhatnak, míg a torzók a ruhák kialakítását, fazonját emelik ki, így a vásárlóknak első látásra nem kell a fantáziájukra hagyatkozni egy-egy felsőrész esetében. Torzókkal nemcsak az üzlethelyiségen belül találkozhatnak a vásárlók, hanem a kirakatokban is, hiszen alkalmazásukkal kiválóan bemutathatóak az aktuális trendek is, így igazi vevőcsalogató eszközként is funkcionálnak.Ha torzókra lenne szüksége, szerezze be választékunkból! Ha kérdés merülne fel a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Okos tárolás polcrendszerekkel!

Melyik az az üzlet berendezés, ami egyetlen ruhaüzletből sem hiányozhat? Természetesen a polcokról van szó! A polcrendszerek segítségével egy boltot úgy lehet berendezni, hogy abban mindennek tudjunk helyet találni, hogy semmit se kelljen bezsúfolni. Mi olyan polcrendszereket kínálunk, amik minden igényt képesek kiszolgálni és hozzájárulnak ahhoz, hogy az adott ruhaüzletben meglegyen az átlátható rend.

Keressen minket bizalommal és válogasson különféle polcrendszereink között, garantáltan megtalálja termékeink kínálatában azt a polcrendszert, ami az üzletébe beleillik. Rácsos állványok, sínes fali rendszerek között válogathat, amiket az üzlet kialakításának megfelelően helyezhet fel a falakra, így több helyet tud fenntartani az eladásra szánt ruháknak, ékszereknek, kiegészítőknek és egyéb termékeknek. A polcrendszerek körültekintő elhelyezésével ráirányíthatja a figyelmet bizonyos termékcsoportokra, tetszés szerint variálhatja a bolt elrendezését. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, frissítse fel üzletberendezését modern polcrendszerekkel!

                              

Egyedi, design polcrendszerek a stílusos üzletért!   

Szívesen megújítaná üzletberendezését? Van olyan, amikor a régi már egyre elavultabbnak bizonyul, amikor szükség van egy kis vérfrissítésre, hogy beengedjük az újat, az egyedit. Keressen minket bizalommal és válogasson üzletberendezéseink közül, ismerje meg polcrendszereinket közelebbről! A hagyományos, sínes fali rendszerek mellett vásárolhat tőlünk design termékeket is!

Amennyiben úgy gondolja, hogy az üzletébe sokkal jobban illenének az egyedi polcrendszerek, akkor csak vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön egyedi ajánlatainkról! Mit kínálunk azoknak, akik olyan polcrendszereket keresnek, amik egy adott boltra szabottak? Nem kell keresgélni, rengeteg terméket megnézni, lemérni, kipróbálni ahhoz, hogy megtalálja a legideálisabb polcrendszert. Csupán annyit kell tennie, hogy felkeres minket, és az Ön elképzelései alapján mi elkészítjük egyedi polcrendszerét üzletébe!

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot és mindent megtudhat polcrendszereinkről!


                    DISPAY4YOU.hu

Kiállítási standok felsőfokon!
Az ősz és a tél a kiállítások fő szezonja. A legtöbb embernek ebben az időszakban van ideje kiállítást látogatni, ezért sokan ilyenkorra időzítik a rendezvényeket. Megjelenést tekintve, ha van rá lehetőség, érdemes az egyedi kiállítási stand mellett dönteni, mellyel nagyobb sikert érhetünk el, mintha „beállnánk a tömegbe”.
Ha a kiállításon egyedi standdal rendelkezünk, az felkelti a látogatók figyelmét, érdeklődését, ezáltal népszerűbbek lehetünk, mint a konkurens cégek. Ha jól van megtervezve és kivitelezve, nincs az a látogató, aki észrevétlenül elmenne mellette! A standépítés során azonban sok mindent figyelembe kell vennünk, amire laikusként nem feltétlenül gondolnánk, ezért érdemes inkább szakértő cégre bízni a feladatot.
Az általunk épített, egyedi kiállítási standok minden előírásnak, elvárásnak megfelelnek, a kiállítók legmagasabb szintű igényeit is kielégítik!

Egyedi standdal a biztos sikerért

Szeretne cégével részt venni egy kiállításon, de nem tudja, hogyan lehetne ez egy megtérülő befektetés? A kulcsszó az egyedi stand!

Egy kiállításon a legfontosabb, hogy vállalkozásunk kitűnjön a versenytársak közül. Ezt a legkönnyebben úgy érhetjük el, ha egyedi standdal jelenünk meg. A stand illeszkedjen a cég stílusába, erősítse a profilt, és legfőképpen legyen látványos, figyelemfelkeltő, melyben sokat segítenek az ötletes grafikák. A feliratok rövidek, tömörek és mindenki számára érthetőek legyenek, valamilyen módon tegyék kíváncsivá a látogatókat. Túl hosszú, vagy bonyolultnak tűnő szövegeket senki sem fog elolvasni.

Ha egyedi standot választunk, könnyen alakíthatjuk úgy, hogy messziről is jól észrevehető legyen. Egy különös forma, szín, mozgó elem, vagy akár csak egy világító felirat magára vonzza a tekintetet, ezáltal standunk látogatottabb lesz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kiállítási stand kivitelezéssel kapcsolatos kérdése van! Válasszon egyedi standot, és hozza ki a maximumot a lehetőségből!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen benn
ünket bizalommal megadott elérhetőségeinken.


                      

 

A kirakati babákkal leggyakrabban a ruhaüzletekben találkozhatunk, ahol közvetlenül a kirakat mögött szokták elhelyezni őket. Ezen kívül elengedhetetlen kellékei a divatbemutatóknak, valamint a varrodáknak és ruhatervező szalonoknak.

 

Általánosságban a kirakati babák célja, hogy az adott ruhamárka legújabb kollekcióira felhívják a vásárlók figyelmét. Az elmúlt években észrevehetően megváltozott a kirakati babák külseje. Míg 15-20 évvel ezelőtt szinte csak unisex babákat láthattunk, amelyek androgün külsővel rendelkeztek, manapság már megjelentek a férfi és női nemi jellegzetességek. Ennek köszönhetően szemléletesebbé tehetjük mind a női, mind a férfi öltözékeket a vevők számára. Nem beszélve arról sem, hogy az elmúlt években megjelentek a gyermek formájú kirakati babák is. Külön érdekesség, hogy míg korábban különösebb kiegészítők nem tartoztak a ruhákon kívül kirakati babákhoz, napjainkra elterjedt például a női paróka alkalmazása is.

 

Ha Ön is minőségi módón kialakított kirakati babákat szeretne vásárolni, akkor garantáltan a legjobb helyen jár! Tekintse meg elérhetőségeinket, és lépjen velünk kapcsolatba!


Rendezze be ékszerüzletét exkluzív ékszertartókkal!   

 

Az ékszerüzletek vitrinjeiben és kirakatában tapasztalható csillogás és pompa mindenki érdeklődését felkelti, aki csak egy másodpercre is rápillant azokra. Ez persze majdhogynem genetikailag van belénk kódolva, szóval ebben semmi meglepő nincs. Ellenben a kihelyezett ékszereknek szükséges egy esztétikus formát adni, mivel csak így lehetnek igazán megnyerőek a vásárlók számára.

Különböző, bemutató célokat szolgáló ékszertartókkal vendégcsalogatóbbá tehetjük üzletünket és kirakatunkat egyaránt. Ezek segítenek a bemutatott ékszereket átlátható és esztétikus formában a vásárlók elé tárni. Például egy női nyakat formázó nyaklánc tartóval elősegíthetjük, hogy az arrafelé nézelődő potenciális vevő könnyebben képzelje el magán az adott darabot, ezzel vásárlásra ösztönözhetjük az illetőt. A gyűrű és karkötő tartók esetében az egyszerű tábla vagy henger alakzatok is megjelennek, itt inkább a kínálat széleskörű bemutatása a cél.

Ha minőségi ékszertartókat szeretne vásárolni ékszerüzlete fellendítése érdekében, akkor válasszon minket! Termékeinkben garantáltan nem fog csalódni!  

Tippek kirakatok berendezéséhez                     

Rengeteg üzletet látunk nap, mint nap, ám míg egyes kirakatok mellett egyszerűen elsétálunk, mások előtt szinte ott ragadunk. Természetesen ezt befolyásolja az is, hogy az adott árura mennyire van szükségünk, de a dizájn elemek is sokat lendítenek figyelmünk felkeltésén.

Amelyik kirakat nem ragadja meg a tekintetünk, ott valószínűleg nincs átgondolt koncepció az áruk bemutatására. A koncepció kidolgozásra elegendő időt kell szánni, hiszen ez adja az első benyomást az üzletről. Vannak bizonyos szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a kirakat berendezése során:

·         Tanácsos igényes kivitelezésű kirakati babákat választani.

·         A fényt érdemes a próbababák mellkasára irányítani.

·         A kirakat folyamatos tisztántartása alapkövetelmény.

·         Ajánlott kéthetente átrendezni a kirakatot.

A kulcsszó a minőség és a kreativitás! Ha Ön is igazán figyelemfelkeltő kirakattal szeretné fellendíteni üzlete forgalmát, bátran válogasson kirakati babáink és más üzletberendezési elemeink között!

http://www.tiszaferr.hu/blog-14                      

Keltse fel vásárlói figyelmét!

Egy kirakatot látva, az utcán bámészkodó figyelmét nem biztos, hogy megragadja akár egy gondosan elhelyezett, akár egy vállfán lógó ruhadarab. A figyelemfelkeltés a ruhaüzletek kirakatainak elsődleges feladata. Ezzel csalja be a vásárlót, és ez alapján éri őt az első inger az adott üzletet illetően.

Szeretné tovább emelni ruházati üzlete presztízsét és megjelenését? Igazán figyelemfelkeltő kirakatra vágyik? Vásároljon próbababákat tőlünk! A próbababák szerepe, azon felül, hogy életszerűen bemutatják az adott terméket, eléggé sokrétű. Először is, így a vásárló jobban bele tudja magát képzelni az adott ruhadarabba, és mivel a próbababák felépítése általában egy ideális testképet ábrázol, ezzel azt sugallja a nézelődő vendégnek, hogy ez rajta is remekül fog kinézni. Tehát az adott ruhadarab bemutatásán kívül azt is közvetíti, hogy ez a darab számára ideális, illik hozzá, tehát megéri megvenni.

Próbababákkal továbbá különböző célcsoportokat tudunk megcélozni. Férfi, nő, gyermek, továbbá ezen fő célcsoportok között a különböző kollekciók összeválogatásával további kisebb célcsoportok figyelmét ragadhatjuk meg. Például idősebbeket, elegánsabb öltözékek kedvelőit, extravagánsabb stílusúakat és így tovább.

Amennyiben szeretné felkelteni ruházati üzlete vásárlóinak figyelmét, vagy egy olyan kirakatot szeretne, amit bizonyosan mindenki észrevesz, vásároljon igényeinek megfelelő próbababákat webáruházunkból! 
                                                                                                                                                              Pár mondat  2015-ről !
 
Az év eleje egy 2014 év végén hozott döntés és személyi változások sorozatával lezárult egy akadozóan működő folyamat,amit egy addig is erősen és kreatívan zajló gyártási tevékenységet erősen visszafogó eladói háttér akadályozta amit egy személyi változással "sikeresen" megoldottunk!
 
Azóta több mint 50 %-al nőtt a cégünk forgalma 100%-kal tudtuk bővíteni a gyártási kapacitásunkat egy festő üzem egységgel, és egy újabb lakatosüzemmel,és egy megbízható pontosan precízen dolgozó asztalos csapattal!
 
Az új terület ami a weben történő áruforgalmazás eddig nálunk falakba ütközött még a fel említése is is a témának, de mivel aki miatt ez nem valósult meg évek óta, az már nem a mi csapatunkba tartozik,így ezen a téren is meglepő gyorsasággal tudtunk nőni és még nagyon sok van előre!
 
És nem csak az egyedi megrendeléseink nőttek hanem a bemutató termünk látogatottsága is a duplájára nőtt így csekély mértékű (280nm) eddigi terünket hamarosan a duplájára kell növelnünk!

Mi nem a konkurencia fenyegetésével és üzleti titkainak kiszagolásával szeretnénk előrébb jutni hanem minél inkább érthetően átláthatóan bemutatni és a nem hozzáértőknek segítséget adni a termékeink bemutatásával illetve az egyszerűség nyelvére lefordítani az üzletberendezési lehetőségeket és a  display állványok fontosságát ! Azért ,hogy mindenki tudja növelni a forgalmát oly módon hogy nem kell feltétlenül irreálisan drága üzletberendezést és pozicionáló állványokat rásózni vagy valami távol keleti"bóvlit" ami még a kiszállítást is alig éli túl!Természetesen mi is forgalmazunk külföldről beszerzett terméket (NEM CHINAI) de elsősorban a Magyarországon a saját üzemünkben gyártott termékeket részesítjük előnybe és egyre inkább azt látjuk hogy a megrendelőinknek is fontos az ár mellett a származás és a rugalmasan személyre szabható forma és felületkezelés!
 
Ami nagyon fontos hogy nem csak mondjuk hogy értünk hozzá hanem vezetői és más szinten is szakmai végzettségünk is ezt igazolja! Sajnálattal látom hogy más cégeknél
se iskolai végzettség se több éves szakmai tapasztalat nincs a háttérben és mégis úgy hirdetik magukat hogy szakértők!
 
Végezetül mi nem fenyegetéssel zárjuk a mondatot,hanem továbbra is kitartóan és alázatosan állunk a megrendelőink rendelkezésére!
 
 


A kirakati babákról                          

Nap, mint nap találkozunk velük, végigsétálva a Váci utcán, vagy bármelyik város üzletsorán. Csendesen figyelnek minket a kirakatokból, szebbnél szebb ruhákban. Általuk lesz teljes egy ruhaüzlet képe, hiszen így egyből láthatjuk a ruhákat felvéve – valljuk be, ez praktikusabb, mintha csak a fogason lógnának. De mennyit is tudunk a kirakati babák eredetéről? Nézzük meg:

-          A kirakati babák atyjának Lester Gaba-t tartják.

-          Kutatási feljegyzések szerint Tutanhamon 1922-ben feltárt sírjában is találtak torzószerű tárgyakat.

-          Az ipari forradalom előtt a kirakati babákat azért készítették, hogy ezeken mutathassák meg a leggazdagabbaknak a legújabb divatot.

Ma már szinte mindennapos a használatuk: találkozhatunk velük üzletekben, kirakatokban, és a varrónőknek is a kirakati babák és a torzók segítenek, hogy kényelmesen tudják elkészíteni a megálmodott ruhadarabokat.

Kirakati babát keres újonnan nyílt üzlethelyiségébe? Szeretné Ön is feldobni üzlete arculatát? Szeretne még több vevőt becsalogatni? Forduljon hozzánk! Segítünk!

                                                

http://www.tiszaferr.hu/arjelzok-plexi-termekek-megallito-tablak-90

A megállító táblák fontossága

Ha Ön új boltot nyitott, vagy valami rendkívüli akcióra szeretné felhívni üzlete, cége előtt a figyelmet, az egyik legmegfelelőbb hirdetési és figyelem felhívási felület egy megállító tábla lesz.
Rendkívül jól tud jönni ennek az eszköznek a beszerzése, hiszen rengeteg előnye van - de mik is ezek az előnyök pontosan?

-          Az üzlet, bolt, vagy cég elé tudjuk kihelyezni, így a járókelők tekintetét felhívja reklámozandó helységre és termékre.

-          Ha kicsit eldugottabb helyen van üzletünk, cégünk tábláját ki tudjuk tenni egy forgalmasabb csomópontra a közelben - a figyelmet így magunkra tudjuk terelni a megállító tábla segítségével.

-          Ha erőteljes színeket, formákat használunk a megállító tábla felületén, az szintén megkönnyíti a reklámozást és a figyelem felkeltést.

-          Vevőcsalogató hatást is kelt, hiszen aki előtte nem vette észre üzletünket, a megállító tábla hatására belátogat majd hozzánk, és ezzel új vásárlókat, felhasználókat és ügyfeleket szerezhetünk.

Ha Ön is kedvet kapott, és szükségét érzi egy megállító tábla beszerzésének, forduljon hozzánk bizalommal!


Ismét bővítjük bemutató termünket közel 100 m2 -el,hogy jobban áttekinthetőek legyenek termékeink és természetesen hogy a folyamatos termékbővítés helyet kapjon! 

Vásároljon kirakatbábut üzletébe!           

Egy ruhaüzlet kialakítása és fenntartása nem egyszerű feladat. Rengeteg energiát és pénzt kell áldoznunk rá, ha azt akarjuk, hogy üzletünk jól működő és jövedelmező legyen. Először is meg kell találnunk az ideális helyszínt, megfelelően berendeznünk, és ezzel természetesen még közel sem járunk a dolgok végén. Ha az első lépéseket már megtettük, akkor keressünk olyan megoldásokat, melyekkel vállalkozásunk még gördülékenyebben, még jobban működhet!

Egy ruhaüzlet kialakításakor nagyon fontos, hogy figyeljünk az esztétikai szempontokra. Az üzlet berendezése nagyon fontos! A polcok, akasztók, állványok, kosarak elhelyezését gondosan tervezzük meg előre, ezzel is segítve a boltban való könnyed, akadálymentes közlekedést és a kellemes atmoszférát. Ügyeljünk rá, hogy ruhaüzletünk minden egyes pontjáról sugározzon, hogy elegáns, igényes helyre csöppent a vásárló, ahol nézelődni és próbálgatni egyaránt öröm, nem beszélve a mesés új darabok beszerzéséről.

Mi más hívhatná fel jobban a figyelmet az üzletünkben árult ruhadarabokra, mint a kirakatban elhelyezett kirakati babák? Bizonyára személyesen is ismerjük azt az érzést, amikor az utcán vagy egy bevásárlóközpontban sétálgatva megakad a szemünk egy kirakatba állított próbababán lévő ruhán. A kirakati babák jelentősen képesek megnövelni egy ruhaüzlet forgalmát.

Vásároljon üzletébe kirakati babákat! Nézze meg széles termékkínálatunkat, és segítse vállalkozása sikerét! Rendeljen tőlünk, és kéréseivel, kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken! 


                                                                                            

Hogyan rendezzünk be egy üzletet?

Ez a lehető legnehezebb feladat, hiszen a leendő boltnak nem csupán dekoratívnak kell lennie, de vevőcsalogatónak is, nagyon sok múlik az áruk elhelyezésén, a megvilágításon, a berendezésen, és van számos marketing fogás, melyet érdemes szem előtt tartanunk.

Az üzletberendezésnek alapvetően két fontos eleme van, és ez pedig nem más, mint az áruk elrendezése és a megvilágítás. Érdemes úgy rendezni a termékeket, hogy lehetőleg a vevők átlássák a teljes kínálatot, és kellően soknak is érezzék. Praktikus megoldás kihasználni a falak nyújtotta lehetőséget és modern polcrendszereket alkalmazni. Emellett fontos előkutatást végezni, hogy milyen rendszert szoktak meg a vevők, vagy mit keresnek, és ezt a rendszert követni.

Cégünk különböző üzletberendezéshez szükséges eszközöket, kiegészítőket, bútorokat, fali rendszereket, forgó állványokat, kirakati babákat és sok minden mást kínál, melyek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy Ön kreatívan és egyedi módon rendezhesse be üzletét.

Bármilyen innovatív ötletet szeretne megvalósítani üzletében, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvére üzletberendezéseink között!Ameddig a szem ellát, legyen boltja jól átlátható!   

Már kiskorban, amikor játékboltba megyünk, megfognak minket a csalogató áruktól roskadozó bolti polcrendszerek. Némelyeket lehet forgatni, pakolászni rajta, gurítani, megnézni minden oldalról, amit kiskorunkban még csodálunk, idősebb korunkban pedig már – ezeknek hála - ösztönösen tudjuk, hogy egy adott boltban mit hol keressünk.

Minden boltnak megvan a maga átlátható üzletberendezése, aminek hála a vevők képesek lesznek jól tájékozódni a boltban. Körbenézve már látják a polcrendszerek segítségével, hogy mit is keresnek, vagy egy kirakati ababa ruhájába, nadrágjába szerethetnek bele. Az üzletberendezés lényege, hogy jól pakolható, mégis jól átlátható legyen, hogy a kíváncsi tekintetek egyből mindent megtaláljanak, amit keresnek.

Látogasson el a cégünk bemutató termébe, és válassza ki a boltjának megfelelő állványrendszerét, polcrendszerét, display állványait! Válasszon Ön is olcsó üzletberendezés kínáltunkból, és tegye átláthatóvá üzletét, ameddig csak a szem ellát!
Az eladás a kirakatnál kezdődik!                   

 

Egy üzlet kirakata fontos szerepet tölt be a bolt forgalmának tekintetében. Lássuk, mi jellemzi a jó kirakatot!

 

A kirakatnak egyrészt az a funkciója, hogy az elhaladó járókelőknek ízelítőt nyújtson abból, hogy mit találnak a polcokon, ha úgy döntenek, hogy belépnek az ajtón és körbe néznek. Másrészt a kirakat bemutatja, milyen stílusú ruhákat, kiegészítőket vásárolhat meg a betérő, érdemes-e egyáltalán körülnéznie vagy keressen máshol olyan darabokat, melyek illenek a személyes ízléséhez.

 

Egy szépen és stílusosan berendezett kirakat nem csak tájékoztatásként szolgálhat a járókelőknek, de úgy is felveheti versenytársaival a harcot, hogy kedvet csinál a vásárláshoz. Egy ötletes, kreatív, dekoratív kirakat arra készteti az embereket, hogy megálljanak, megszemléljék, és be is menjenek. Ehhez kínálunk különböző üzletberendezést

 

Üzletberendezés - Termékeink - Oldaltérkép

HQdesign

KIFLI Studio

In Eglish po slovensky Magyarul