Tiszaferr Üzletberendezés
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Termékeink
Akciók
Referenciák
Kapcsolat
Üzletberendezés, bizsuforgó

             Egyedi display állvány és bútor gyártás!

rukihelyezéshez árubemutatáshoz  elengedhetetlen  eszköz a display állvány, ezért fontos ,hogy termékre szabottan készítsük a gyártó cég színeivel dolgozva és annak arculatát bemutatva feltűnő,de helytakarékos strapabíró állványokat gyártsunk .

-Emellett vállaljuk komplett üzletek gyártását szerelését a kassza pult-tól az állványokon keresztül a fali rendszereken át egészen a próbafülkéig ,igény esetén 3D látványtervezéssel!

-Amiben különbözünk a versenytársainktól ,hogy nem csak nagy darabszámokat vállalunk hanem kis szériás gyártást is megoldunk   (akár 1 db is).

-Ami nagyon lényeges fémipari és faipari szakiskolai végzettségünk és több mint húsz év szakmai tapasztalata segít  minket a vevőorientált munkavégzésben! 

-Megrendelőink észrevétele alapján tudom mondani   "mindig többszörösen megtérül egy jól megtervezett és kivitelezett termék központú tartós display állvány".  

Kérjen ajánlatot:  display.tiszaferr@gmail.com                                                         butor.tiszaferr@gmail.com


 

BLOG....

                    DISPAY4YOU.hu

Kiállítási standok felsőfokon!
Az ősz és a tél a kiállítások fő szezonja. A legtöbb embernek ebben az időszakban van ideje kiállítást látogatni, ezért sokan ilyenkorra időzítik a rendezvényeket. Megjelenést tekintve, ha van rá lehetőség, érdemes az egyedi kiállítási stand mellett dönteni, mellyel nagyobb sikert érhetünk el, mintha „beállnánk a tömegbe”.
Ha a kiállításon egyedi standdal rendelkezünk, az felkelti a látogatók figyelmét, érdeklődését, ezáltal népszerűbbek lehetünk, mint a konkurens cégek. Ha jól van megtervezve és kivitelezve, nincs az a látogató, aki észrevétlenül elmenne mellette! A standépítés során azonban sok mindent figyelembe kell vennünk, amire laikusként nem feltétlenül gondolnánk, ezért érdemes inkább szakértő cégre bízni a feladatot.
Az általunk épített, egyedi kiállítási standok minden előírásnak, elvárásnak megfelelnek, a kiállítók legmagasabb szintű igényeit is kielégítik!
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken.
                      

 

A kirakati babákkal leggyakrabban a ruhaüzletekben találkozhatunk, ahol közvetlenül a kirakat mögött szokták elhelyezni őket. Ezen kívül elengedhetetlen kellékei a divatbemutatóknak, valamint a varrodáknak és ruhatervező szalonoknak.

 

Általánosságban a kirakati babák célja, hogy az adott ruhamárka legújabb kollekcióira felhívják a vásárlók figyelmét. Az elmúlt években észrevehetően megváltozott a kirakati babák külseje. Míg 15-20 évvel ezelőtt szinte csak unisex babákat láthattunk, amelyek androgün külsővel rendelkeztek, manapság már megjelentek a férfi és női nemi jellegzetességek. Ennek köszönhetően szemléletesebbé tehetjük mind a női, mind a férfi öltözékeket a vevők számára. Nem beszélve arról sem, hogy az elmúlt években megjelentek a gyermek formájú kirakati babák is. Külön érdekesség, hogy míg korábban különösebb kiegészítők nem tartoztak a ruhákon kívül kirakati babákhoz, napjainkra elterjedt például a női paróka alkalmazása is.

 

Ha Ön is minőségi módón kialakított kirakati babákat szeretne vásárolni, akkor garantáltan a legjobb helyen jár! Tekintse meg elérhetőségeinket, és lépjen velünk kapcsolatba!


Rendezze be ékszerüzletét exkluzív ékszertartókkal!   

 

Az ékszerüzletek vitrinjeiben és kirakatában tapasztalható csillogás és pompa mindenki érdeklődését felkelti, aki csak egy másodpercre is rápillant azokra. Ez persze majdhogynem genetikailag van belénk kódolva, szóval ebben semmi meglepő nincs. Ellenben a kihelyezett ékszereknek szükséges egy esztétikus formát adni, mivel csak így lehetnek igazán megnyerőek a vásárlók számára.

Különböző, bemutató célokat szolgáló ékszertartókkal vendégcsalogatóbbá tehetjük üzletünket és kirakatunkat egyaránt. Ezek segítenek a bemutatott ékszereket átlátható és esztétikus formában a vásárlók elé tárni. Például egy női nyakat formázó nyaklánc tartóval elősegíthetjük, hogy az arrafelé nézelődő potenciális vevő könnyebben képzelje el magán az adott darabot, ezzel vásárlásra ösztönözhetjük az illetőt. A gyűrű és karkötő tartók esetében az egyszerű tábla vagy henger alakzatok is megjelennek, itt inkább a kínálat széleskörű bemutatása a cél.

Ha minőségi ékszertartókat szeretne vásárolni ékszerüzlete fellendítése érdekében, akkor válasszon minket! Termékeinkben garantáltan nem fog csalódni!  

Tippek kirakatok berendezéséhez                     

Rengeteg üzletet látunk nap, mint nap, ám míg egyes kirakatok mellett egyszerűen elsétálunk, mások előtt szinte ott ragadunk. Természetesen ezt befolyásolja az is, hogy az adott árura mennyire van szükségünk, de a dizájn elemek is sokat lendítenek figyelmünk felkeltésén.

Amelyik kirakat nem ragadja meg a tekintetünk, ott valószínűleg nincs átgondolt koncepció az áruk bemutatására. A koncepció kidolgozásra elegendő időt kell szánni, hiszen ez adja az első benyomást az üzletről. Vannak bizonyos szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a kirakat berendezése során:

·         Tanácsos igényes kivitelezésű kirakati babákat választani.

·         A fényt érdemes a próbababák mellkasára irányítani.

·         A kirakat folyamatos tisztántartása alapkövetelmény.

·         Ajánlott kéthetente átrendezni a kirakatot.

A kulcsszó a minőség és a kreativitás! Ha Ön is igazán figyelemfelkeltő kirakattal szeretné fellendíteni üzlete forgalmát, bátran válogasson kirakati babáink és más üzletberendezési elemeink között!

http://www.tiszaferr.hu/blog-14                      

Keltse fel vásárlói figyelmét!

Egy kirakatot látva, az utcán bámészkodó figyelmét nem biztos, hogy megragadja akár egy gondosan elhelyezett, akár egy vállfán lógó ruhadarab. A figyelemfelkeltés a ruhaüzletek kirakatainak elsődleges feladata. Ezzel csalja be a vásárlót, és ez alapján éri őt az első inger az adott üzletet illetően.

Szeretné tovább emelni ruházati üzlete presztízsét és megjelenését? Igazán figyelemfelkeltő kirakatra vágyik? Vásároljon próbababákat tőlünk! A próbababák szerepe, azon felül, hogy életszerűen bemutatják az adott terméket, eléggé sokrétű. Először is, így a vásárló jobban bele tudja magát képzelni az adott ruhadarabba, és mivel a próbababák felépítése általában egy ideális testképet ábrázol, ezzel azt sugallja a nézelődő vendégnek, hogy ez rajta is remekül fog kinézni. Tehát az adott ruhadarab bemutatásán kívül azt is közvetíti, hogy ez a darab számára ideális, illik hozzá, tehát megéri megvenni.

Próbababákkal továbbá különböző célcsoportokat tudunk megcélozni. Férfi, nő, gyermek, továbbá ezen fő célcsoportok között a különböző kollekciók összeválogatásával további kisebb célcsoportok figyelmét ragadhatjuk meg. Például idősebbeket, elegánsabb öltözékek kedvelőit, extravagánsabb stílusúakat és így tovább.

Amennyiben szeretné felkelteni ruházati üzlete vásárlóinak figyelmét, vagy egy olyan kirakatot szeretne, amit bizonyosan mindenki észrevesz, vásároljon igényeinek megfelelő próbababákat webáruházunkból! 
                                                                                                                                                              Pár mondat  2015-ről !
 
Az év eleje egy 2014 év végén hozott döntés és személyi változások sorozatával lezárult egy akadozóan működő folyamat,amit egy addig is erősen és kreatívan zajló gyártási tevékenységet erősen visszafogó eladói háttér akadályozta amit egy személyi változással "sikeresen" megoldottunk!
 
Azóta több mint 50 %-al nőtt a cégünk forgalma 100%-kal tudtuk bővíteni a gyártási kapacitásunkat egy festő üzem egységgel, és egy újabb lakatosüzemmel,és egy megbízható pontosan precízen dolgozó asztalos csapattal!
 
Az új terület ami a weben történő áruforgalmazás eddig nálunk falakba ütközött még a fel említése is is a témának, de mivel aki miatt ez nem valósult meg évek óta, az már nem a mi csapatunkba tartozik,így ezen a téren is meglepő gyorsasággal tudtunk nőni és még nagyon sok van előre!
 
És nem csak az egyedi megrendeléseink nőttek hanem a bemutató termünk látogatottsága is a duplájára nőtt így csekély mértékű (280nm) eddigi terünket hamarosan a duplájára kell növelnünk!

Mi nem a konkurencia fenyegetésével és üzleti titkainak kiszagolásával szeretnénk előrébb jutni hanem minél inkább érthetően átláthatóan bemutatni és a nem hozzáértőknek segítséget adni a termékeink bemutatásával illetve az egyszerűség nyelvére lefordítani az üzletberendezési lehetőségeket és a  display állványok fontosságát ! Azért ,hogy mindenki tudja növelni a forgalmát oly módon hogy nem kell feltétlenül irreálisan drága üzletberendezést és pozicionáló állványokat rásózni vagy valami távol keleti"bóvlit" ami még a kiszállítást is alig éli túl!Természetesen mi is forgalmazunk külföldről beszerzett terméket (NEM CHINAI) de elsősorban a Magyarországon a saját üzemünkben gyártott termékeket részesítjük előnybe és egyre inkább azt látjuk hogy a megrendelőinknek is fontos az ár mellett a származás és a rugalmasan személyre szabható forma és felületkezelés!
 
Ami nagyon fontos hogy nem csak mondjuk hogy értünk hozzá hanem vezetői és más szinten is szakmai végzettségünk is ezt igazolja! Sajnálattal látom hogy más cégeknél
se iskolai végzettség se több éves szakmai tapasztalat nincs a háttérben és mégis úgy hirdetik magukat hogy szakértők!
 
Végezetül mi nem fenyegetéssel zárjuk a mondatot,hanem továbbra is kitartóan és alázatosan állunk a megrendelőink rendelkezésére!
 
 


A kirakati babákról                          

Nap, mint nap találkozunk velük, végigsétálva a Váci utcán, vagy bármelyik város üzletsorán. Csendesen figyelnek minket a kirakatokból, szebbnél szebb ruhákban. Általuk lesz teljes egy ruhaüzlet képe, hiszen így egyből láthatjuk a ruhákat felvéve – valljuk be, ez praktikusabb, mintha csak a fogason lógnának. De mennyit is tudunk a kirakati babák eredetéről? Nézzük meg:

-          A kirakati babák atyjának Lester Gaba-t tartják.

-          Kutatási feljegyzések szerint Tutanhamon 1922-ben feltárt sírjában is találtak torzószerű tárgyakat.

-          Az ipari forradalom előtt a kirakati babákat azért készítették, hogy ezeken mutathassák meg a leggazdagabbaknak a legújabb divatot.

Ma már szinte mindennapos a használatuk: találkozhatunk velük üzletekben, kirakatokban, és a varrónőknek is a kirakati babák és a torzók segítenek, hogy kényelmesen tudják elkészíteni a megálmodott ruhadarabokat.

Kirakati babát keres újonnan nyílt üzlethelyiségébe? Szeretné Ön is feldobni üzlete arculatát? Szeretne még több vevőt becsalogatni? Forduljon hozzánk! Segítünk!

                                                

http://www.tiszaferr.hu/arjelzok-plexi-termekek-megallito-tablak-90

A megállító táblák fontossága

Ha Ön új boltot nyitott, vagy valami rendkívüli akcióra szeretné felhívni üzlete, cége előtt a figyelmet, az egyik legmegfelelőbb hirdetési és figyelem felhívási felület egy megállító tábla lesz.
Rendkívül jól tud jönni ennek az eszköznek a beszerzése, hiszen rengeteg előnye van - de mik is ezek az előnyök pontosan?

-          Az üzlet, bolt, vagy cég elé tudjuk kihelyezni, így a járókelők tekintetét felhívja reklámozandó helységre és termékre.

-          Ha kicsit eldugottabb helyen van üzletünk, cégünk tábláját ki tudjuk tenni egy forgalmasabb csomópontra a közelben - a figyelmet így magunkra tudjuk terelni a megállító tábla segítségével.

-          Ha erőteljes színeket, formákat használunk a megállító tábla felületén, az szintén megkönnyíti a reklámozást és a figyelem felkeltést.

-          Vevőcsalogató hatást is kelt, hiszen aki előtte nem vette észre üzletünket, a megállító tábla hatására belátogat majd hozzánk, és ezzel új vásárlókat, felhasználókat és ügyfeleket szerezhetünk.

Ha Ön is kedvet kapott, és szükségét érzi egy megállító tábla beszerzésének, forduljon hozzánk bizalommal!


Ismét bővítjük bemutató termünket közel 100 m2 -el,hogy jobban áttekinthetőek legyenek termékeink és természetesen hogy a folyamatos termékbővítés helyet kapjon! 

Vásároljon kirakatbábut üzletébe!           

Egy ruhaüzlet kialakítása és fenntartása nem egyszerű feladat. Rengeteg energiát és pénzt kell áldoznunk rá, ha azt akarjuk, hogy üzletünk jól működő és jövedelmező legyen. Először is meg kell találnunk az ideális helyszínt, megfelelően berendeznünk, és ezzel természetesen még közel sem járunk a dolgok végén. Ha az első lépéseket már megtettük, akkor keressünk olyan megoldásokat, melyekkel vállalkozásunk még gördülékenyebben, még jobban működhet!

Egy ruhaüzlet kialakításakor nagyon fontos, hogy figyeljünk az esztétikai szempontokra. Az üzlet berendezése nagyon fontos! A polcok, akasztók, állványok, kosarak elhelyezését gondosan tervezzük meg előre, ezzel is segítve a boltban való könnyed, akadálymentes közlekedést és a kellemes atmoszférát. Ügyeljünk rá, hogy ruhaüzletünk minden egyes pontjáról sugározzon, hogy elegáns, igényes helyre csöppent a vásárló, ahol nézelődni és próbálgatni egyaránt öröm, nem beszélve a mesés új darabok beszerzéséről.

Mi más hívhatná fel jobban a figyelmet az üzletünkben árult ruhadarabokra, mint a kirakatban elhelyezett kirakati babák? Bizonyára személyesen is ismerjük azt az érzést, amikor az utcán vagy egy bevásárlóközpontban sétálgatva megakad a szemünk egy kirakatba állított próbababán lévő ruhán. A kirakati babák jelentősen képesek megnövelni egy ruhaüzlet forgalmát.

Vásároljon üzletébe kirakati babákat! Nézze meg széles termékkínálatunkat, és segítse vállalkozása sikerét! Rendeljen tőlünk, és kéréseivel, kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken! 


                                                                                            

Hogyan rendezzünk be egy üzletet?

Ez a lehető legnehezebb feladat, hiszen a leendő boltnak nem csupán dekoratívnak kell lennie, de vevőcsalogatónak is, nagyon sok múlik az áruk elhelyezésén, a megvilágításon, a berendezésen, és van számos marketing fogás, melyet érdemes szem előtt tartanunk.

Az üzletberendezésnek alapvetően két fontos eleme van, és ez pedig nem más, mint az áruk elrendezése és a megvilágítás. Érdemes úgy rendezni a termékeket, hogy lehetőleg a vevők átlássák a teljes kínálatot, és kellően soknak is érezzék. Praktikus megoldás kihasználni a falak nyújtotta lehetőséget és modern polcrendszereket alkalmazni. Emellett fontos előkutatást végezni, hogy milyen rendszert szoktak meg a vevők, vagy mit keresnek, és ezt a rendszert követni.

Cégünk különböző üzletberendezéshez szükséges eszközöket, kiegészítőket, bútorokat, fali rendszereket, forgó állványokat, kirakati babákat és sok minden mást kínál, melyek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy Ön kreatívan és egyedi módon rendezhesse be üzletét.

Bármilyen innovatív ötletet szeretne megvalósítani üzletében, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvére üzletberendezéseink között!Ameddig a szem ellát, legyen boltja jól átlátható!   

Már kiskorban, amikor játékboltba megyünk, megfognak minket a csalogató áruktól roskadozó bolti polcrendszerek. Némelyeket lehet forgatni, pakolászni rajta, gurítani, megnézni minden oldalról, amit kiskorunkban még csodálunk, idősebb korunkban pedig már – ezeknek hála - ösztönösen tudjuk, hogy egy adott boltban mit hol keressünk.

Minden boltnak megvan a maga átlátható üzletberendezése, aminek hála a vevők képesek lesznek jól tájékozódni a boltban. Körbenézve már látják a polcrendszerek segítségével, hogy mit is keresnek, vagy egy kirakati ababa ruhájába, nadrágjába szerethetnek bele. Az üzletberendezés lényege, hogy jól pakolható, mégis jól átlátható legyen, hogy a kíváncsi tekintetek egyből mindent megtaláljanak, amit keresnek.

Látogasson el a cégünk bemutató termébe, és válassza ki a boltjának megfelelő állványrendszerét, polcrendszerét, display állványait! Válasszon Ön is olcsó üzletberendezés kínáltunkból, és tegye átláthatóvá üzletét, ameddig csak a szem ellát!
Az eladás a kirakatnál kezdődik!                   

 

Egy üzlet kirakata fontos szerepet tölt be a bolt forgalmának tekintetében. Lássuk, mi jellemzi a jó kirakatot!

 

A kirakatnak egyrészt az a funkciója, hogy az elhaladó járókelőknek ízelítőt nyújtson abból, hogy mit találnak a polcokon, ha úgy döntenek, hogy belépnek az ajtón és körbe néznek. Másrészt a kirakat bemutatja, milyen stílusú ruhákat, kiegészítőket vásárolhat meg a betérő, érdemes-e egyáltalán körülnéznie vagy keressen máshol olyan darabokat, melyek illenek a személyes ízléséhez.

 

Egy szépen és stílusosan berendezett kirakat nem csak tájékoztatásként szolgálhat a járókelőknek, de úgy is felveheti versenytársaival a harcot, hogy kedvet csinál a vásárláshoz. Egy ötletes, kreatív, dekoratív kirakat arra készteti az embereket, hogy megálljanak, megszemléljék, és be is menjenek. Ehhez kínálunk különböző üzletberendezést és kiegészítőket, úgy, mint próbababák, displayek, állványok, ruhasztenderdek, megállítótáblák.

 

Hasonló kategóriában még sok egyéb termék várja az igényes kirakatok híveit üzletünkben. Termékeinkkel kapcsolatban keressen minket bizalommal!Csináljon még nagyobb forgalmat!                            

Érdekli, hogyan tudná üzletét még nyereségesebbé tenni? Mi tudjuk! Nem elég a szórólapozás, a megfelelő helyen kirakott hirdetések, az online kampány. Szerethetővé is kell tennie üzlete megjelenését. Ha a vendégek szívesen járnak be az üzletébe, biztosan szájról-szájra fog terjedni a híre. Mit kell ehhez tennie?

Cégünk számos lehetőséget kínál az üzletberendezés terén, melyekből kedvére válogathat. Vannak előre elkészített berendezések, de mi mindent az ügyfél igénye szerint alakítunk, így az egyedi igényeket is maximálisan kielégítjük, nem ismerve akadályokat. Nálunk megtalálja a legmodernebb megoldásokat, legyen szó bármilyen anyagról, színről, formáról. Ráadásul mindent beszerezhet egy helyen, ami üzletében csak fontos lehet: kirakati babákat, bizsuállványokat, áruakasztókat, komplett beépíthető üzletberendezéseket, polcrendszereket és még ennél is több korszerű funkcionális design elemet.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére! Ha üzletberendezés, válassza a Tiszaferr
 


Vendégcsalogató

 

A ruhaüzletek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a hölgyek körében. Új ruhákra időről-időre szükségünk van, azonban sokak még akkor is beszereznek egy-egy csinos darabot, ha csupán hirtelen megtetszett nekik.

 

Azonban mégis van különbség ruhaüzlet és ruhaüzlet között, hiszen mégis van olyan, hogy az egyik sikeresebb, mint a másik. Ennek számtalan oka lehet, úgy, mint az árak, termékkínálat, de akár a kedves, vevőorientált kiszolgálás vagy a hívogató boltbelső is.

 

Megvan annak a külön tudománya, hogyan kell úgy elhelyezni az árut, hogy a legelőnyösebben 
érvényesüljenek a ruhák, segítve ezzel az eladást és az átláthatóságot is. Ezután jöhet a design, hiszen a stílusos, ötletes boltbelső is hozzá tesz ahhoz, hogy a vásárlók betérjenek, jól érezzék magukat és végül ne távozzanak üres kézzel.

 

Úgy érzi, hogy az Ön üzlete nem ilyen, és nem tett meg mindent a teljes siker érdekében? Forduljon hozzánk bizalommal, és a mi segítségünkkel virágoztassa fel üzletét! Displayek, próbababák, állványok, ruhasztenderek, de turkálókosarak és bizsuállványok is lehetővé teszik, hogy a segítségükkel vonzóvá varázsolhassa a boltja belső tereit és kirakatát egyaránt! Keressen minket, hogy üzlete ne csak egy legyen a sok közül!
Tiszaferr.....
Az Öné ne csak egy üzlet legyen a sok közül!

Szeretné, ha ruhaüzlete olyan berendezéssel lenne felszerelve, melynek segítségével Ön könnyen és egyszerűen rendszerezheti áruit, ugyanakkor vásárlói is kényelmesen válogathatnak? A megfelelő üzletberendezésnek óriási jelentősége van, hiszen több szempontból is segítheti a sikeres vállalkozást.

 

Először is a legkisebb vagy előnytelenebb elrendezésű üzletből is ki tudjuk hozni a legjobbat, mindez elrendezés és berendezés kérdése. Másodszor a fogasok, bizsutartók, állványok és polcok segítségével nem csak rendszerezhetőek, de ízlésesen elhelyezhetőek az áruk. Végül, a berendezés segít minket abban, hogy a boltban egyedi stílust, hangulatot alakítsunk ki, mely egyrészt vendégcsalogató tud lenni, másrészt pedig semmi mással össze nem téveszthetővé teszi a ruhaüzletünket.

Nézze végig referenciáinkat és győződjön meg arról, hogy számos üzlet a mi segítségünkkel képes kihozni adottságaiból a maximumot! Forduljon hozzánk bizalommal üzletberendezésekkel kapcsolatos kérdéseivel, igényeivel!

 A használtruha kereskedések fénykora                  

A használtruha kereskedéseknek egyre nagyobb divatja van hazánkban. Az érdeklődők gyakran keresik a másodkézből származó ruhákat árusító üzleteket, hiszen több előnnyel is rendelkeznek a márkás ruhaüzletekkel szemben.

A termékek olcsóbbak, így a szerényebb anyagi kerettel rendelkező vásárlók is hozzájuthatnak akár márkás darabokhoz is, de az is tény, hogy csak ezek a helyek kínálnak egyedi darabokat, melyek garantáltan nem jönnek szembe az utcán.

A használtruha kereskedések egyetlen hátránya, hogy a ruhák sokszor egy kupacba szórva, átláthatatlanul összekeveredve vannak kitéve, kiválogatásuk pedig fárasztó és időigényes. Ön ne hagyja, hogy így legyen, csatlakozzon az igényes használtruha kereskedések sorához és szerezzen be megfelelő termékeket annak érdekében, hogy termékei igényesen, átláthatóan és esztétikusan sorakozhassanak a polcokon.

Rendeljen tőlünk állványokat, ruhasztendereket, vállfákat, és meglátja, egyre többen fogják látogatni üzletét! Termékeinkkel kapcsolatos további tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!                                                                                                  

Kedvezményes turkálókosarak a kifutó termékeknek   

A ruhaüzletek általában egy év során több fajta termékcsoportot állítanak ki üzletükben, legyen szó a szezononkénti változtatásról és az újabb termékek megjelenéséről. Egy szezon végén általában nagyobb kiárusítások vannak, de már megjelennek mellette az új szezonális ruhadarabok. Ilyenkor a szezonvégi akciós darabokat érdemes külön kezelni, hogy a vásárló pontosan lássa, hol keresse a leértékelt ruhákat.

A kifutó, vagy szezonvégi ruháknak jelent remek elkülönítési lehetőséget a turkálókosár, amibe egy-egy termékcsoportot, például pólókat, pulóvereket is beletehetünk, így a vásárlók könnyen válogathatnak az akciós termékek közül. Olyan esetek is előfordulnak, hogy a szállítás vagy a gyártás során sérült ruhadarabok érkeznek a szállítmánnyal, melyeket kedvezményes áron kell értékesíteni, ezeknek is jó helyet jelent a turkálókosarak kihelyezése.

Ha Ön is szeretne állítható turkálókosaraink közül választani üzlethelyiségébe, tekintse meg weblapunk kínálatát! Egyedi igényeivel keressen fel minket!
A ruházati üzletek elengedhetetlen kellékei             

 

Üzletberendezés - Termékeink - Oldaltérkép

HQdesign

KIFLI Studio

In Eglish po slovensky Magyarul